ZAŽELI – Program zapošljavanja žena

„ZAPOŠLJAVANJEM ŽENA POMOGNIMO ZAGORI - II FAZA“, KODNI BROJ UP.02.1.1.13.0427. 

U lipnju 2022. godine, završene su aktivnosti, odnosno terenski rad 20 zaposlenih žena u smislu pružanja potpore i podrške za 120 osobama za koje je takva usluga osigurana kroz projekt „Zapošljavanjem žena pomognimo Zagori - II faza“. Također, zaposlenice su izvršile podjelu „paketa broj 12“. Paket sadrži kućanske i osnovne higijenske potrepštine za krajnje korisnike.

Zaposlenice kroz ovaj projekt, svojim su korisnicima, u lipnju pružile pomoć u obavljaju svakodnevnih aktivnosti. Međutim, sam projekt „Zapošljavanjem žena pomognimo Zagori - II faza“, kodni broj UP.02.1.1.13.0427, traje do kraja studenog 2022. godine.

Ovaj projekt pokazao se od velike važnosti jer je potaknuo zapošljavanje, pomogao najugroženijim skupinama, potakao partnerstvo na lokalnoj razini i na kraju, zajedničkim snagama, našu lokalnu zajednicu pretvorio u kvalitetnije mjesto za život. Već sada se može reći da se projekt pokazao punim pogotkom i mnogi sudionici se pitaju hoće li se nastaviti, a javljaju se i novi potencijalni korisnici. 

 I gerontodomaćice i korisnici su više nego zadovoljni.


 


IPA


ESFPROJEKT:
„ZAPOŠLJAVANJEM ŽENA POMOGNIMO ZAGORI – II FAZA“, na temelju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava, kodni broj: UP.02.1.1.13.0427

 • Nositelj projekta:
  Općina Unešić
 • Partneri na projektu:
  - Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Šibenik
  - Centar za socijalnu skrb Drniš
 • Ukupna vrijednost projekta:
   1.748.010.00 kuna